Veelgestelde vragen

Bieden jullie modellen aan met vasten maten?

Wij zijn gestopt met onze collectie vaste modellen. Er is nog een kleine voorraad deuren aanwezig van deze collectie. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Hoe lang moet ik op mijn deur(en) wachten als ik bij jullie bestel?

Vanaf het moment dat wij hebben ingemeten duurt het meestal 6-8 weken voordat we de deuren  komen plaatsen.

Als ik Steel-Up® deuren wil bestellen, wat moet ik dan met mijn aannemer afstemmen?

Om een deur goed te kunnen plaatsen, is het van belang dat de  muren haaks zijn afgewerkt en het plafond en vloer  waterpas zijn.

Waarom zou ik bij Steel-Up® stalen deuren bestellen?

Wij zorgen goed voor onze klanten: top product, super service en goed geprijsd.

Wat onderscheidt Steel-Up® deuren van andere aanbieders?

Onze deuren hebben een zeer hoog afwerkingsniveau: geen zichtbare lasnaden, strakke glaslatten en gelaste handgrepen. De sluitsystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de deuren jarenlang prettig en geruisloos gebruikt.

Zie je vette vingers op de stalen deuren?

Steel-Up® deuren worden afgewerkt met een verf die een hele lichte korrelstructuur bevat. Hierdoor krijgen de deuren een mooie matte uitstraling en zie je geen vingerafdrukken op de deuren.

Hoe kunnen jullie design deuren zo aantrekkelijk geprijsd zijn?

Geen dure showroom, productie in eigen land dus geringe vervoerskosten en we werken zo efficient mogelijk.

Is er een groot verschil in kwaliteitsaanbod van stalen deuren?

Ja, we zien dat er een groot verschil is in het afwerkingsniveau en de gekozen sluitingsmechanismen. Steel-Up® kiest heel nadrukkelijk voor hoogwaardige sluitsystemen, waardoor we jarenlang prettig gebruik kunnen garanderen.

Plaatst Steel-Up® ook de stalen deuren?

Wij installeren onze eigen stalen deuren met onze eigen vakmensen. Liever uw eigen aannemer in schakelen? Dat kan uiteraard ook.

Kunnen we de deuren ook bekijken?

U kunt ons altijd bellen voor meer beeldmateriaal. Een afspraak in onze huiselijke showroom is mogelijk op afspraak werkdagen tussen 09.00 en 17.00.

Is er garantie op de deuren?

Wij leveren 3 jaar garantie op de constructie van onze deuren. Ook hebben we het eerste jaar na installatie door onze vakmensen de mogelijkheid voor service op het functioneren van de deur.  Op glasbreuk of beschadigingen leveren we geen garantie.