Onze werkwijze

Onze werkwijze

Steel-Up® werkt met een klein specialistisch team, een eigen werkplaats in Amsterdam en een huiselijke showroom in regio Den Haag. Vanaf het eerste gratis adviesgesprek tot aan de oplevering  heeft u één vast aanspreekpunt. Wij schakelen met de opdrachtgever, interieurspecialist of de aannemer. Het succes van een geslaagde verbouwing begint bij onderlinge afstemming.

info@steel-up.nl
085-0640429

Overleg

Wij starten altijd met een adviesgesprek om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. Het eerste oriënterende gesprek is vaak telefonisch waarin informatie en advies kan worden uitgewisseld. De volgende afspraak kan op locatie zijn of in de huiselijke showroom van Steel-Up®.

Offerte

Als de type deuren en indicatieve maten bekend zijn, gaan kunnen we een offerte voor u opstellen. In de offerte worden alle wensen en details (met tekeningen en foto’s) vastgelegd.

Inmeet afspraak

Na akkoord op de offerte komen we inmeten en de projectsituatie bekijken. Wij leggen alle afspraken vast en informeren  betrokken partijen.

Productie

Na het inmeten starten we de productie op. Deze begint met het maken van een technische tekening. Op basis hiervan worden  de staalprofielen en het gewenste glas  besteld. Als alles binnen is starten de staalspecialisten met het maken van de stalen  binnendeuren met glas.

Installatie

De vakspecialisten die uw maatwerk product hebben gemaakt, komen deze zelf installeren. Bij de installatie dekken we vloeren af en wordt er zorgvuldig en schoon gewerkt. Wij werken niet met onderaannemers, alleen onze eigen vakmensen komen installeren. Hierdoor kunnen wij een prachtig eindresultaat garanderen.

Nazorg

Onze dienstverlening stopt niet bij oplevering. Wij blijven tot 12 maanden na installatie zorgdragen voor het optimaal functioneren van onze producten.