Over Steel-Up®

Het bedrijf Steel-Up® is ontstaan uit een passie voor praktisch interieurdesign. Het effect van stalen binnendeuren op elk interieur bleek verbluffend. De combinatie van de ruimte en de moderne deuren was voor ons liefde op het eerste gezicht! Wij werken elke dag met plezier aan het ontwerpen en produceren van ons product.

Na de nodige ervaring te hebben opgedaan op het gebied van ontwerpen en vervaardigen van stalen binnendeuren op maat, zijn we ons gaan focussen op een aanpak die het mogelijk maakt om dit designproduct sneller te kunnen leveren.

Steel-Up® deuren worden handgemaakt door een team van staal- & glaszetspecialisten. We hebben deuren ontwikkeld die eenvoudiger kunnen worden vervaardigd, zónder enige concessie te doen op de kwaliteit. Hierdoor kunnen we een standaard collectie met scherp geprijsde design deuren aanbieden.

Onze stalen binnendeuren hebben een tijdloos design, zijn duurzaam en gaan jaren onderhoudsvrij mee. Doordat we naast deuren ook panelen vervaardigen, kan er eindeloos worden gecombineerd: van een dubbele taatsdeur tot een stalen wand met scharnierdeuren. Onze standaardcollectie biedt veel mogelijkheden, waardoor maatwerk meestal niet meer nodig is.

Stalen binnendeuren vragen om zorgvuldig en specialistisch vervoer. Ook deze uitdaging hebben we in onze aanpak verwerkt. De deuren worden in op maat gemaakte houten kisten verpakt en vervoerd en direct bij u thuis geleverd.

Geef uw interieur een authentieke uitstraling met stalen design deuren.

Ingrid-Marie Cavelaars, founder & owner Steel-Up®

Wilt u de deuren liever eerst bekijken? Uiteraard kan dat in onze huiselijke showroom.